20/05 -
11:00

FESTES D’ARQUITECTURA 2023. Sarrià-Sant Gervasi: Obrim les Portes 

Més informació

En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Jardí Fènix – CAS Sarrià, C/ Dalmases, 76
Barcelona

Horari

D'11 h a 14 h

Preu

Gratuït

© Anna Mas Fotografia
Més informació

Des de l’arquitectura aportarem propostes per repensar els límits entre espais oberts de la ciutat, per generar nous usos i oportunitats de trobada, afegint transparència visual i possibilitats d’interacció entre persones. Gaudirem d’un taller d’horticultura per descobrir el nou Jardí Fènix, un oasi desconegut en plena transformació al districte de Sarrià! 

Activitats programades:  

Crea un Huerto: Taller d’Horticultura 

UIC School of Architecture: Exposició propostes “Límit entre parcs” 

 

🔴 REVIU LES FESTA D’ARQUITECTURA DE SARRIÀ-GERVASI 2022 EN AQUEST VÍDEO.

 

Entitats col·laboradores: Grup d’Arquitectes de Sarrià COAC, BambooHub, CAS Sarrià, UIC School of Architecture, Crea Un Huerto Escoles: Escola Sant Gregori, Institut Escola Costa i LLobera, John Talabot, Escola L’Horitzó, Escola Dolors Monserdà-Santapau, SÚNION, Sagrado Corazón Corazonistas. 

Col·laboren: Anna Mas Fotografia, Andrés Pino Video, Share Events, 

Les festes d’Arquitectura que la Demarcació de Barcelona organitza any rere any en diferents espais de la ciutat volen posar en valor un espai o un edifici concret de cada districte: identificar-lo, conèixer els reptes que té per davant i donar un impuls per a tirar-los endavant, tant entre la ciutadania com entre les institucions. Al voltant d’aquests espais públics i edificis, s’organitzen visites guiades, xerrades, concerts i diferents tipus de tallers, entre d’altres.

Durant 10 setmanes, Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura, l’urbanisme, el disseny i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries, destacant la funció social dels arquitectes i posant en valor l’arquitectura del territori, sensibilitzant sobre el valor del patrimoni i incentivant la descoberta de l’entorn.

Activitats relacionades

Totes les activitats