13/05 -
11:00

FESTES D’ARQUITECTURA 2023. Sants-Montjuïc: Recuperem el Passeig de la Zona Franca 

Més informació

En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Passeig de la Zona Franca, 185
Barcelona

Horari

D'11 h a 14 h

Preu

Gratuït

© Anna Mas Fotografia
Més informació

Acompanyats de música i literatura farem una passejada per aquest eix comercial, gaudint de l’exposició de pòsters als aparadors que ens apropen als reptes del barri, reivindicant el valor del comerç de proximitat i la seva funció de cohesió de la vida quotidiana, així com la voluntat de convertir-lo en un eix verd. Un taller d’horticultura ens ajudarà a comprendre l’importància del verd en l’espai públic. 

Activitats programades: 

LINKARK, arquitectes: Reptes de futur pel barri 

Taller de plantes aromàtiques (a definir) 

Grup obert Arquitectura i Música del COAC + Grup de Teatre Estrellats : Recorregut Música i literatura al Passeig de la Zona Franca 

Xavier Llobet i Eva Jiménez, arquitectes: Exposició Projecte Canal de la Infanta 

Escola de disseny i arts visuals LCI: Exposició als aparadors dels comerços Passeig Zona Franca 

 

🔴 REVIU LES FESTA D’ARQUITECTURA DE SANTS-MONTJUÏC 2022 EN AQUEST VÍDEO

 

Entitats col·laboradores: Grup d’Arquitectes de Sants-Montjuïc COAC, Fundació Barcelona Comerç, Escola de disseny i arts visuals LCI, CAS Sarrià-Jardí Fènix, Edgar Peñas, arquitectes Eva Vendrell i Xavier Llobet, LINKARK arquitectes, Grup Obert Arquitetura i Música COAC, Ass.Comerciants de la Marina, La Marina FM (102.5), Ass. Guineo-catalana, Coop. la Chalmeta, Sala Pepita Casanellas, IMU Bcn, Districte Sants-Montjuïc, Col.Punt 6, Ass. comerciants Fabra i Puig. Escoles: Escola Cal Maiol, Institut Públic XXV Olimpíada, Institut Escola Arts. 

Col·laboren: Anna Mas Fotografia, Andrés Pino Video, Share Events, 

Les festes d’Arquitectura que la Demarcació de Barcelona organitza any rere any en diferents espais de la ciutat volen posar en valor un espai o un edifici concret de cada districte: identificar-lo, conèixer els reptes que té per davant i donar un impuls per a tirar-los endavant, tant entre la ciutadania com entre les institucions. Al voltant d’aquests espais públics i edificis, s’organitzen visites guiades, xerrades, concerts i diferents tipus de tallers, entre d’altres.

Durant 10 setmanes, Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura, l’urbanisme, el disseny i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries, destacant la funció social dels arquitectes i posant en valor l’arquitectura del territori, sensibilitzant sobre el valor del patrimoni i incentivant la descoberta de l’entorn.

Activitats relacionades

Totes les activitats