06/05 -
18:00

FESTES D’ARQUITECTURA 2023. Gràcia: Respectem el Silenci 

Més informació

En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Plaça de la Virreina
Barcelona

Horari

De 18 h a 22 h

Preu

Gratuït

© Anna Mas Fotografia
Més informació

Ens trobarem a la plaça de la Virreina per fer un cercavila del silenci, una experiència de sensibilització acústica amb construccions mòbils i sonores, convidant de forma creativa a la convivència entre l’oci i la vida quotidiana a l’espai públic de la ciutat.

Sala Ferusic Architects + ETSAB : Cercavila del Silenci 

Urban Sketchers Barcelona: Taller de dibuix arquitectònic 

 

🔴 REVIU LA FESTA D’ARQUITECTURA 2022 DE GRÀCIA EN AQUEST VÍDEO

 

Entitats col·laboradores: Arquitectes de Gràcia COAC, Sala Ferusic Arquitectes, Urban Sketchers Barcelona, Amaya Caballero, ETSAB, Ateneu de Fabricació de Gràcia. Escoles: Escola Montseny, Escola Rius i Taulet, Escola Patronat Domènech, Escola Reina Elisenda Virolai, Escola Reina Violant, Baldiri Reixac, Escola Josep Maria de Sagarra, Escola Turó del Cargol 

Col·laboren: Anna Mas Fotografia, Andrés Pino Video, Share Events, 

Les festes d’Arquitectura que la Demarcació de Barcelona organitza any rere any en diferents espais de la ciutat volen posar en valor un espai o un edifici concret de cada districte: identificar-lo, conèixer els reptes que té per davant i donar un impuls per a tirar-los endavant, tant entre la ciutadania com entre les institucions. Al voltant d’aquests espais públics i edificis, s’organitzen visites guiades, xerrades, concerts i diferents tipus de tallers, entre d’altres.

Durant 10 setmanes, Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura, l’urbanisme, el disseny i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries, destacant la funció social dels arquitectes i posant en valor l’arquitectura del territori, sensibilitzant sobre el valor del patrimoni i incentivant la descoberta de l’entorn.

Activitats relacionades

Totes les activitats