30/04 -
11:00

FESTES D’ARQUITECTURA 2023. Sant Martí: Recorrem el patrimoni industrial 

Més informació

En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

MUHBA Oliva Artés
C/ d'Espronceda, 142-146
Barcelona

Horari

D'11 h a 14 h

Preu

Gratuït

© Anna Mas Fotografia
Més informació

Vols experimentar l’Oliva Artés MUHBA amb tots els sentits? La millor manera d’habitar, descobrir i entendre un espai … és ballant-lo. A l’Oliva Artés farem d’interprets i d’espectadors alhora, conduïts de la mà de l’arquitecte i coreògraf Toni Mira i de ballarins de la seva companyia. Sentirem la història de la fábrica, uns espais viscuts intensament gràcies a les actuacions estratègiques d’arquitectes que donen vida als edificis encara que estiguin pendents de finalizar. 

 

Xerrades

11h Benvinguda a la Festa!

COAC Barcelona

11.15h Projecte Laboratori Urbà

Joan Roca, director del MUHBA 

11.45 Presentació Exposició “Protegir Barcelona”

Joan Pedreny, arquitecte i excap de Bombers de Barcelona 

 

Tallers i activitats

12.30h Espectacle sensorial de dansa

Toni Mira, arquitecte i coreògraf 

 

🔴 REVIU LA FESTA D’ARQUITECTURA 2022 DE SANT MARTÍ EN AQUEST VÍDEO

 

Entitats col·laboradores: Grup d’Arquitectes Sant Martí COAC, BAAS Arquitectura, Toni Mira arquitecte i coreògraf, MUHBA Oliva Artés, Joan Roca, director del MUHBA Escoles: El Joncar, Escola Miralletes, Institut Joan d’Austria, Escola Dovella, Escola Bogatell, Escola Antoni Balmanya, Escola la Llacuna, Institut Moisès Broggi, Institut Salvador Seguí, Escola Sant Rafael, Escola La Mar Bella.  

Col·laboren: Anna Mas Fotografia, Andrés Pino Video, Share Events.

Les festes d’Arquitectura que la Demarcació de Barcelona organitza any rere any en diferents espais de la ciutat volen posar en valor un espai o un edifici concret de cada districte: identificar-lo, conèixer els reptes que té per davant i donar un impuls per a tirar-los endavant, tant entre la ciutadania com entre les institucions. Al voltant d’aquests espais públics i edificis, s’organitzen visites guiades, xerrades, concerts i diferents tipus de tallers, entre d’altres.

Durant 10 setmanes, Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura, l’urbanisme, el disseny i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries, destacant la funció social dels arquitectes i posant en valor l’arquitectura del territori, sensibilitzant sobre el valor del patrimoni i incentivant la descoberta de l’entorn.

Activitats relacionades

Totes les activitats