22/04 -
11:00

FESTES D’ARQUITECTURA 2023. Les Corts: Construïm la ciutat inclusiva 

Més informació

En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

C/ Pau Gargallo
Barcelona

Horari

D' 11h a 14 h

Preu

Gratuït

© Anna Mas Fotografia
Més informació

Convertim el carrer Pau Gargallo del campus sud de Diagonal en una zona peatonal on estimular la creativitat. Així, es duran a terme tallers per construir estructures amb materials sostenibles i es faran recorreguts en cadires de rodes per sensibilitzar per un campus accessible i inclusiu. L’objectiu és que aquest espai públic es guanyi definitivament com espai de cohesió entre les diferents universitats, i per què no, un cop al mes, la ciència i l’art surtin al carrer per despertar vocacions professionals. Un repte que es pretén aconseguir el 2026, quan se celebri la Capitalitat Mundial de l’Arquitectura. 

Activitats programades: 

ETSAB: Tallers de construcción amb materials reciclats 

Voltes Cooperativa d’Arquitectura: Taller de construccions efímeres amb canya 

COAC Barcelona – Grup Obert Acessibilitat: Taller d’accessibilitat amb cadires de rodes 

COAC Barcelona: Taller LeonarDome 

 

🔴 REVIU LA FESTA D’ARQUITECTURE 2022 DE LES CORTS EN AQUEST VÍDEO 

 

Entitats col·laboradores: Arquitectes de Les Corts COAC, UPC, ETSAB, Voltes Cooperativa d’Arquitectura, Grup Obert Arquitectura i Accessibilitat COAC, Banc del Moviment. Escoles: Escola Thau Barcelona, Institut les Corts. 

Col·laboren: Anna Mas Fotografia, Andrés Pino Video, Share Events. 

Les festes d’Arquitectura que la Demarcació de Barcelona organitza any rere any en diferents espais de la ciutat volen posar en valor un espai o un edifici concret de cada districte: identificar-lo, conèixer els reptes que té per davant i donar un impuls per a tirar-los endavant, tant entre la ciutadania com entre les institucions. Al voltant d’aquests espais públics i edificis, s’organitzen visites guiades, xerrades, concerts i diferents tipus de tallers, entre d’altres.

Durant 10 setmanes, Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura, l’urbanisme, el disseny i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries, destacant la funció social dels arquitectes i posant en valor l’arquitectura del territori, sensibilitzant sobre el valor del patrimoni i incentivant la descoberta de l’entorn.

Activitats relacionades

Totes les activitats