El 2023 tornen els tallers de Nadal

Clara Gasull
22/11/2023 Aprèn

Els tallers de Nadal tornen a les diferents seus del Centre Obert d’Arquitectura durant aquestes festes, amb propostes per apropar l’arquitectura a la ciutadania i, concretament, als infants. Aquí trobaràs tota la programació de cada seu i els enllaços per ampliar la informació de cada activitat (edats recomanades, horaris i sistema d’inscripció). Tots els tallers són gratuïts, però les places són limitades. Apunteu-vos-hi!

Seu de Barcelona
Es duran a terme cinc tallers diferents, organitzats conjuntament amb la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell. Observarem la vegetació que ens envolta a la ciutat, farem grans construccions amb 1.000 peces de fusta, participarem en un contacontes creatiu, aixecarem cúpules de 4 metres de diàmetre sense elements d’unió, i treballarem amb el paper. L’objectiu d’aquestes activitats és estimular la imaginació, l’habilitat manual, el treball en equip i, sobretot, passar una bona estona!

23 de desembre: Refugis Urbans
28 i 29 de desembre: Kapla. Construcció a gran escala
30 de desembre: Hola vida! Contacontes creatiu
2 i 3 de gener: La Cúpula de Leonardo
4 de gener: Paperejant

Seu de Figueres
22 i 23 de desembre, taller Fanalets i cases d’algú

Seu de Girona
El 16 de desembre tindrà lloc el taller Pampallugues de Nadal, per fer el fanalet més màgic de les festes! Es treballarà amb les mans i s’ensenyaran nocions bàsiques d’arquitectura, llums i ombres amb uns senzills cartronets, branquillons i papers per construir unes geometries extraordinàries, generadores d’emocions.

Seu de Manresa
El dia 22 de desembre celebrarem El tió de Nadalal Pati de la Casa Lluvià.