30/12 -
11:00

Hola vida! Contacontes creatiu

Més informació

Inscripcions
Taller . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Cooperativa Jordi Capell

Lloc

La Capell (Plaça Nova, 5)
Barcelona

Horari

d'11 a 13 h i de 17 a 19 h

Preu

Gratuït

Clara Montaner Clara Montaner
Inscripcions Més informació

Un any més, el Centre Obert d’Arquitectura i la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell organitzen una sèrie de tallers creatius per apropar l’arquitectura als infants durant les festes de Nadal.

El 30 de desembre tindrà lloc l’activitat “Hola vida! Contacontes creatiu”, a càrrec de Clara Montaner, coautora del llibre “Hola vida!”. El taller s’adreça a infants d’entre 5 i 12 anys, i hi haurà un torn de matí (d’11 a 13 h) i un torn de tarda (de 17 a 19 h).

En aquest contacontes, es relataran històries amb final obert, que es conclouran gràcies a les idees i creacions dels nens i nenes participants.

Es tracta d’un contacontes que fusiona l’art amb l’ecologia. A través de divertides aventures, es transmetran coneixements clau per entendre què és la biodiversitat i perquè és important. Alhora, es promourà el valor del treball en equip, l’empatia i la creativitat per fer front a reptes des del respecte i la convivència.

L’activitat és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a atencioalsoci@lacapell.com. Places limitades per rigorós ordre d’inscripció.

Activitats relacionades

Totes les activitats