23/12 -
11:00

Taller infantil: Refugis Urbans

Més informació

Inscripcions
Taller . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Cooperativa Jordi Capell

Lloc

Barcelona

Horari

d'11 a 13 h i de 17 a 19 h

Preu

Gratuït

Clara Gassull Clara Gassull
Inscripcions Més informació

Un any més, el Centre Obert d’Arquitectura i la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell organitzen una sèrie de tallers creatius per apropar l’arquitectura als infants durant les festes de Nadal.

El 23 de desembre tindrà lloc el taller “Refugis Urbans”, a càrrec de Clara Gassull. L’activitat s’adreça a infants d’entre 5 i 12 anys, i hi haurà un torn de matí (d’11 a 13 h) i un torn de tarda (de 17 a 19 h).

“Refugis Urbans” centra l’atenció en la vegetació que trobem a les ciutats. L’activitat es composa d’un seguit d’exercicis que ens conviden a mirar aquesta vegetació que sol passar desapercebuda però que ens acompanya dia a dia des de diferents perspectives a través de l’observació, el dibuix o la fotografia més experimental.

L’activitat és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a atencioalsoci@lacapell.com. Places limitades per rigorós ordre d’inscripció.

Nota: Es demana als participants que portin un element orgànic (petxina, fulla, pedra, fòssil, etc) que hagin recollit ells mateixos o que tinguin per casa. Si a casa no hi trobem res, es proposa que, de camí al taller es reculli algun element de la vegetació urbana de la ciutat. Aquest element l’utilitzarem per presentar-nos i realitzar un dels exercicis proposats.

Activitats relacionades

Totes les activitats