10/05 -
19:00

ARQUITECTES JARDINERS DE BARCELONA 1888 – 1992

Més informació

En viu

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Cooperativa Jordi Capell

Lloc

Llibreria La Capell
Plaça Nova, 5
Barcelona

Horari

19h

Preu

Gratuït

Més informació

La  presentació del llibre ‘Arquitectes Jardiners de Barcelona 1888-1992’ comptarà amb la participació de Marc Aureli Santos, Montse Rivero, Eva Jimenez, Xavi Llobet i Ariadna Alvarez Garreta.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Aquest llibre vol emmirallar-se en Les Vides de Giorgio Vasari i els Homenots de Josep Pla, de tal manera que mitjançant el retrat literari de vuit arquitectes jardiners que han definit el verd urbà de la ciutat de Barcelona i a través d’una aproximació estètica als seus parcs i jardins puguem descobrir i dibuixar una tradició barcelonina de la jardineria.

Seguint el fil d’aquests vuit personatges, aquest llibre posa al descobert un ofici heretat i transmès de generació en generació d’arquitectes jardiners. Un llegat iniciat amb la Barcelona gran i la cultura de masses, el descans dominical i la construcció de l’Eixample, que ens fa descobrir noves facetes de nosaltres matei­xos i del nostre projecte comú que és Barcelona.- Portada del llibre en bona qualitat en format: jpg, pdf o similar: adjunto, si necesites a més resolució ja m’ho dius.

Podràs seguir la presentació a TVCapell, a través del nostre instagram: @lacapell_com.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣*Entrada lliure fins a completar aforament.

L’acte serà enregistrat i retransmès per TVCapell, si algú no hi està d’acord que ens ho faci saber.⁣⁣

 

Propers esdeveniments

Totes les activitats