28/03 -
18:30

Palau Ferré i Puig Torné: l’arquitectura de l’art 

Més informació

Inscriu-te a l'acte presencial Inscriu-te a l'acte en línia
Debat . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Sala Mirador
Barcelona

Horari

18:30h

Preu

Gratuït

En el marc de l’Any Palau Ferré acollim el debat ‘Palau Ferré i Puig Torné: l’arquitectura de l’art’ que comptarà amb la participació de l’historiador d’art Damià Amorós; l’arquitecta, Elisa Puig, i Francesc Marco-Palau, comissari de l’Any Palau Ferré. Una oportunitat per conèixer el vincle entre el cubista Palau Ferré (1921 – 2000) i l’arquitecte racionalista, Josep Puig Torné (1929-2020), ambdós dues personalitats destacades de la pintura i l’urbanisme català del segle XX.

Enguany es celebren cent anys del naixement de Maties Palau Ferré, una commemoració oficial de la Generalitat de Catalunya. Així, 20 exposicions temàtiques, 100 actuacions territorials i diversos llibres recordaran l’art i els valors de Palau Ferré. Més informació de l’Any Palau Ferré a: anymatiespalauferre.cat  

Maties Palau Ferré

Maties Palau Ferré fou un pintor, escultor i ceramista català. La seva obra, d'estil cubista sintètic i colorista, es compon principalment d'olis i tintes xineses, a més de dibuixos amb cera, ceràmiques i escultures.

Josep Puig Torné

Josep Puig Torné fou un arquitecte i urbanista format a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona. Soci, en diferents etapes de la seva carrera professional, amb Bonet Castellana, Josep Maria Esquius i la seva filla Elisa Puig.

Propers esdeveniments

Totes les activitats