21/05 -
18:30

LOCALITZACIONS AMB PIER PAOLO PASOLINI. Una mirada entre Cinema, Paisatge Arquitectònic i Figures Humanes

Més informació

Inscriu-te a l'acte presencial
Conferència . Barcelona

Organitzen

Vàries entitats

Lloc

Sala Mirador del COAC
Plaça Nova, 5
Barcelona

Horari

18.30h

Preu

Gratuït

Programa oficial del BARQ

Programa oficial del BARQ

En el marc del

© Bêka &Lemoine. Homo Urbanus

ES POSPOSA L’ACTE AL DIA 21 DE MAIG A LES 18.30H

En el marc del festival BARQ i coincidint amb el centenari del naixement de Pier Paolo Pasolini, s’organitza aquest debat al voltant del seu documental Localitzacions a Palestina. El 1963, el genial director de cinema italià va viatjar a Terra Santa mentre treballava en el projecte de la seva pel·lícula L’evangeli segons Sant Mateu. Pasolini va voler conèixer de primera mà els paisatges reals de la vida de Crist que després va recrear a Itàlia.
A partir de fragments d’aquesta pel·lícula i de fragments del projecte Homo Urbanus de Bêka & Lemoine, el director de cinema d’arquitectura Ila Beka, la directora Maria Mauti i l’arquitecte Fredy Massad dialoguen sobre les connexions entre paisatges arquitectònics i figures humanes posant èmfasi en la reflexió de Pasolini com una provocació llençada al món del cinema i de l’arquitectura.

L´esdeveniment està organitzat per BARQ i Proyecto Pasolini '22, amb el suport de Institut Italià de Cultura i l'Institut Français de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Joan Miró, la Fundació Mies van der Rohe, el COAC, la Fundació Arquia, l'ETSAB-UPC i Elisava.

Activitats relacionades

Totes les activitats