09/05 -
18:00

LES DONES FEM: El valor de les idees

Més informació

Recupera la sessió
Conferència

Organitza

COAC

Lloc

Espai Morillas (C/ Pallars, 391-393)
Barcelona

Horari

18h

Preu

Gratuït

Recupera la sessió Més informació

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades “Les dones fem”. En la propera sessió, sota el títol “El Valor de les Idees”, volem donar espai i temps de conversa a aquest estadi inicial on es generen els valors, principis i conceptes que fonamenten l’arquitectura i l’urbanisme que després esdevindrà. Proposem conversar sobre les llavors creatives que ens arrelen i els propòsits fundacionals.

La professió d’arquitectura i urbanisme inicia els projectes a través d’idees i conceptes complexos, però aquest moment primigeni es troba condicionat a una varietat de factors funcionals, legals, econòmics i temporals, entre molts altres, que poden ennuvolar el món de les idees. Des d’on iniciem els processos? Quin és el valor de les idees avui? Com es generen aquestes fases inicials en els projectes? Com la nostra societat comprèn i valora les idees? Quins horitzons i límits donem a les idees? Quins reptes tenim?

Compartirem la trobada amb les arquitectes Eulàlia Martin, Maria Sisternas, Claudina Relat, Lara Pérez-Porro i Sílvia Sasot que dialogaran sobre les experiències viscudes i d’altres conegudes d’arreu. L’acte el coordinarà l’arquitecta Silvia Sasot, especialitzada en espais educatius, i el presentarà Ana María Álvarez, arquitecta coordinadora del Grup Obert de Dones del COAC.

Prèviament a l’inici de l’acte, es farà una visita guiada per conèixer a fons l’espai “Pioners Kitchen”, on tindrà lloc la xerrada.

Cicle de xerrades “Les dones fem”

El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".

Propers esdeveniments

Totes les activitats