14/06 -
18:00

LES DONES FEM DISSENY: WOMEN’S WORK PLACE DESIGN

Més informació

Conferència . Barcelona

Organitza

Vàries entitats

Lloc

Bernadí Hub
Passeig de Sant Joan , 118-120
Barcelona

Horari

18h

Preu

Gratuït

Participen

Partner audiovisual

© Starp Estudi
Més informació

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades “Les dones fem”, en aquesta ocasió amb un nou format sota el marc de la Barcelona Design Week’22 amb una jornada titulada Women’s Workplace Design, i organitzada per Bernadí Hub.


Fem Disseny: Workspace design en femení
Aprofitant un dels conceptes que han configurat Bernadí Hub, relacionat amb el sentit femení de la cura i la calidesa, es realitzarà una taula de debat en la qual participaran dones professionals de l’arquitectura, el disseny i l’interiorisme.

Durant l’acte es parlarà sobre com s’estan dissenyant els nous espais de treball, abordant les últimes tendències del mercat i analitzant projectes de workplace. La conversa tindrà una perspectiva femenina, en la que les participants explicaran com duen a terme la configuració i disseny d’entorns de treball que tenen com objectiu oferir una experiència d’usuari confortable, saludable i agradable.

Les professionals que hi participaran són membres de WOD (Women in Office Design), JUNO House i el Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC.

  • L’espai Bernadí Hub

Per tal de conèixer a fons l’espai on tindrà lloc la xerrada, es farà una breu explicació sobre Bernadí Hub, un espai creat per ser un punt de trobada, de coneixement compartit, d’experimentació i de treball conjunt, on s’uneixen allò digital i les persones. Un espai pensat també per ajudar i acompanyar a l’arquitecte i l’interiorista, ha estat conceptualitzat i dissenyat per l’arquitecte Miquel Àngel Julià Hierro i la interiorista Andrea Soto.

Durant tot el dia 14 de juny, hi haurà una jornada de portes obertes per a qui vulgui conèixer l’espai.

Cicle de xerrades “Les dones fem”

El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".

Propers esdeveniments

Totes les activitats