26/04 -
19:00

La ciudad que queremos / The city we want

Més informació

En viu

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Cooperativa Jordi Capell

Lloc

Llibreria La Capell
Plaça Nova, 5
Barcelona

Horari

19h

Preu

Gratuït

Més informació

La presentació del llibre ‘La ciudad que queremos / The city we want’ comptarà amb la participació de Francisco Mangado, Joan Clos i Octavio Mestre.

La publicació ‘La ciudad que queremos’ recull a 300 pàgines entrevistes a Anne Lacaton, Joan Clos, Mª Ángeles Durán, Dietmar Eberle, José María Ezquiaga, Miguel Anxo Fernández Lores, Rafael Fernández Valverde, Fabienne Hoelzel, Daniel Ibáñez, Pablo Martínez i Mar Santamaría, Mohan Munasinghe, Francesc Muñoz, Feniosky Peña Mora, Philipp Rode i Carlos Solchaga. Totes elles complementen la ponència que cadascun dels entrevistats va impartir a la sisena edició del Congrés Internacional d’Arquitectura de la Fundació Arquitectura i Societat el passat mes de setembre de 2021.

Les entrevistes han estat realitzades per un conjunt de relators liderats pel periodista d’El Mundo i patró de la Fundació Luis Alemany; juntament amb ell, Santiago de Molina, Sara de Giles, Enric Parra, Maria Vaquero, Benjamí García Rosado i Lluis Amiguet. Els entrevistats aprofundeixen en la profunditat de les reflexions de les seves ponències i busquen un intercanvi d’experiències i desitjos que es tradueixin en idees i propostes per a un futur millor per a tothom. A més, Francisco Mangado i José María Ezquiaga afegeixen una introducció i un manifest sobre la ciutat que volem.

⁣⁣⁣Podràs seguir la presentació en directe des de la llibreria a Plaça Nova 5 de Barcelona i a TVCapell, a través del nostre instagram: @lacapell_com.
*L’entrada és lliure fins a completar aforament.

L’acte serà enregistrat i retransmès per TVCapell, si algú no hi està d’acord que ens ho faci saber enviant un mail a atencioalsoci@lacapell.com

Propers esdeveniments

Totes les activitats