14/09 -
19:00

Infrastructural Love: Caring for Our Architectural Support Systems

Més informació

Recupera la sessió
En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Cooperativa Jordi Capell

Lloc

sala d'Actes
plaça Nova 5, 1a planta
Barcelona

Horari

A les 19h

Preu

Gratuït

Podeu adquirir el llibre a

Recupera la sessió Més informació

El llibre Infrastructural Love: Caring for Our Architectural Support Systems resitua l’arquitectura com un espai de suport al servei de les infraestructures. Concebut i editat per Hélène Frichot, Adrià Carbonell, Hannes Frykholm i Sepideh Karami, està composat per quinze assaigs que exploren la interacció entre arquitectura i infraestructura, entre espais i sistemes, amb la intenció de donar resposta a les crisis ambiental, social i política del món contemporani. També inclou una selecció de deu projectes especulatius produïts al departament d’Estudis Crítics de l’escola d’arquitectura del KTH Royal Institute of Technology d’Estocolm i al programa Disseny, Filosofia i Arquitectura de la Universitat de Melbourne. En aquests assaigs i projectes s’hi reflexa el que el autors han anomenat com a poètica pragmàtica, una combinació d’experiència i d’experimentació, de crítica i d’imaginació.

Aprofitant la publicació del llibre en aquesta presentació s’obrirà un debat sobre la relació entre arquitectura i infraestructura des d’una perspectiva transversal i multidisciplinar. Acompanyant Adrià Carbonell, l’autor de la mateixa, hi participen Kathrin Golda-Pongratz, Ferran Grau, Blanca Pujals i Olga Subirós.

Adrià Carbonell

arquitecte. Professor i doctorand al KTH Royal Institute of Technology d’Estocolm. Fundador del grup de recerca Aside (aside-rc.net). Co-autor i co-editor d’Infrastructural Love.

Kathrin Golda-Pongratz

Dra. arquitecta i urbanista. Professora a l’ETSAV (UPC). Autora de Landscapes of Pressure i editora d’Autoconstrucción: por una autonomía del habitar.

Ferran Grau

Dr. arquitecte. Professor i investigador a l’EAR (URV). Co-director de GrauCasais Arquitectes, i de les revistes Quaderns 272 i AT#22.

Blanca Pujals

arquitecta, investigadora i escriptora crítica. Actualment doctoranda en Art&Science a UK. Co-autora d’Infrastructural Love.

Olga Subirós

arquitecta, docent i comissària de projectes expositius. Destaquen ‘air/aria/aire’ a la 17a Biennal de Venècia i ‘Big Bang Data’ presentada al CCCB i al MIT Museum, entre d’altres.

Propers esdeveniments

Totes les activitats