05/05 -
19:00

Escenaris arquitectònics: la Casa Masó en 4 actes. Meterse en un jardín

Més informació

Conferència . Girona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC
Fundació Rafael Masó

Lloc

Plaça Catedral, 8
Girona

Horari

19 h

Preu

Gratuït

© Josep Llinàs
Més informació

En la tercera sessió del cicle Escenaris arquitectònics: la Casa Masó en 4 actes, és l’arquitecte Josep Llinàs qui exposa la seva visió sobre la casa i l’obra de Masó amb la conferència titulada Meterse en un jardín”.

Josep Llinàs agafa l’expressió que s’utilitza en el món del teatre quan un actor oblida el seu paper i improvisa un text, fet que obliga el seu interlocutor a improvisar, a la vegada que va entrant en un camí amb moltes corbes i accidents en el que no es veu el final.

Josep Llinàs Carmona

Titulat el 1969 a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB), entre el 1970 i el 1989 hi exercí la docència a la càtedra de Rafael Moneo. Entre 1983 i 1988 fou professor a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, i entre 1997 i 2003, a l’Escola d’Arquitectura de la Salle de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.  

Ha estat professor convidat en diverses universitats, entre les quals destaquen l’Escola Tècnica Superior de Pamplona i l’École Polytechnique Fédérale de Lausanne, així com en altres cursos i seminaris. També ha estat membre de jurat en nombrosos Premis d’Arquitectura. 

La seva obra ha estat àmpliament publicada i exposada internacionalment. També ha obtingut diversos guardons com els Premis FAD d’Arquitectura, Premi Dècada de la Fundació Òscar Tusquets, Premi Ciutat de Barcelona i el Premi de la Biennal d’Arquitectura Espanyola, entre d'altres.

Propers esdeveniments

Totes les activitats