14/07 -
18:30

Tròpic de Capricorn, amb UNAMunizViegas

Més informació

Recupera la sessió
Conferència . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Sala Mirador
Barcelona

Horari

18.30h

Preu

Gratuït

UnaMunizViegas © Maira Acayaba. Edifici Huma Itaim
Recupera la sessió Més informació

Tròpic de Capricorn és el títol de la conferència de l’estudi brasiler UnaMunizViegas, format pels arquitectes Cristiane Muniz i Fernando Viegas, per tractar temes contemporanis relacionats amb Sao Paulo, ciutat on treballen, i els seus projectes i activitats recents.

 

Cristiane Muniz i Fernando Viegas

Cristiane Muniz i Fernando Viegas són socis fundadors de l'oficina d'Una Arquitetos des de la seva creació l'any 1996, i des del 2019 són socis fundadors d'UNA MUNIZVIEGAS, on dirigeixen un ampli ventall de projectes a diferents escales i contextos. Tenen recerca de disseny en diferents programes com equipaments per al transport públic, projectes urbans, espais culturals, escoles, patrimoni històric, edificis residencials i comercials, articulant una reflexió integral i multidisciplinària sobre temes relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme.

Actualment Muniz és el director de l'Escola d'Arquitectura i Urbanisme Escola da Cidade, a São Paulo. Va organitzar i coordinar, amb Maira Rios, del 2014 al 2019 el postgrau "Arquitectura, Educació i Societat" a la mateixa escola, on també és professora de Projectes des del 2004.

Viégas és vicepresident adjunt de l'Escola d'Arquitectura i Urbanisme Escola da Cidade, a São Paulo. Organitza i coordina, amb Alvaro Puntoni, des del 2010, el postgrau “Geografia, Ciutat i Arquitectura” a la mateixa escola, on també és professor a Estudio Vertical des del 2005.

A més, han impartit conferències i exposats a diverses universitats, com ara GSD Harvard i l'Institut Universitari d'Arquitectura de Venècia, així com conferències i tallers a la Universitat Autònoma de Lisboa, Universitat de Virgínia, TU Dortmund, Akademie der Kunste de Berlín, Universitat de Texas Austin, ISCHTE Lisboa, Universitat de Buenos Aires, Universitat Nacional de Còrdova, Universidad de Talca, Universidad de Neoquen, Universidad Nacional del Litoral, Pontifícia Universitat Catòlica del Perú, ETS de Sevilla, Bienal Iberoamericana d'Asunción, Bienal Internacional de Santiago , Bienal d'Arquitectura de Quito, Biennal Panamericana de La Paz, entre d'altres.

Els seus treballs han estat publicats a diverses revistes com GA Houses, Plot, l’Architecture d’Aujourd’hui, A+U, Summa, C3, Arquine, Domus, Projeto i AU.

Cristiane Muniz va néixer a São Paulo l'any 1970 i es va llicenciar l'any 1993 a la Facultat d'Arquitectura i Urbanisme de la Universitat de São Paulo (FAUUSP), on va completar el seu màster el 2005.

Fernando Viégas va néixer a São Paulo, l'any 1971, i es va llicenciar l'any 1994 a la Facultat d'Arquitectura i Urbanisme de la Universitat de São Paulo (FAUUSP), on va completar el seu màster l'any 2004.

Propers esdeveniments

Totes les activitats