17/01 -
17/02

Tot un món de pedra en sec

Més informació

Exposició . Tortosa

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Casa Bau
Carrer Berenguer IV, 26, principal

Tortosa

Horari

De dilluns a divendres de 10h a 14h

Preu

Gratuït

Activitat coordinada per

Més informació

Tot un  món de pedra en sec és un material pedagògic creat en el marc del projecte LEADER Col·labora x Paisatge. El seu objectiu és donar a conèixer el patrimoni de Pedra en Sec de Catalunya i, específicament, de les Terres de l’Ebre a tot el públic en general, i especialment a la gent més jove.

L’exposició consta de 28 panells de fusta, que s’encaixen entre ells sense elements específics d’unió (en clara referència a la tècnica de la pedra seca) i que es pot muntar en diferents formats segons la creativitat i l’espai disponibles. Aquests panells expliquen les principals tipologies constructives de pedra seca a casa nostra, els materials i les eines de treball així com altres elements essencials per comprendre aquest patrimoni i la seva importància com a vertebrador del territori i com a constructor de paisatge.

L’activitat ha estat coordinada pel Grup d’Acció Local LEADER Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià i el contingut dels mòduls ha estat generat per Antoni López Daufí, arquitecte i membre de la Junta Directiva de la demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Propers esdeveniments

Totes les activitats