21/04 -
19:30

Barozzi Veiga

Més informació

Inscriu-t'hi!
Conferència . Tarragona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Sala d'actes
Carrer Sant Llorenç, 20-22
Tarragona

Horari

19.30 h

Preu

Gratuït

Museu Bündner Kunstmuseum Chur © Simon Menges - Bündner Kunstmuseum Chur - Barozzi Veiga
Inscriu-t'hi! Més informació

Barozzi Veiga, fundada a Barcelona en 2004, treballa internacionalment en encàrrecs públics i privats, amb especial atenció als edificis culturals, cívics i educatius. La seva obra ha estat àmpliament exposada i publicada en la premsa especialitzada.

En aquesta conferència, tenim l’oportunitat d’escoltar a l’arquitecte Fabrizio Barozzi, que ens parla sobre la trajectòria de Barozzi Veiga i dels seus projectes més rellevants.

L’obra construïda de Barozzi Veiga inclou, el Consell regulador de Ribera del Duero (2011), l’Auditori Infanta Elena a Águilas (2011), el Szczecin Philarmonic Hall (2014), el Bündner Kunstmuseum Chur (2016), la Ragenhaus Musikschule a Bruneck (2018), el Musée cantonal des Beaux-Arts Lausanne (2019), la Tanzhaus Zürich (2019) i el two Artists’Ateliers a Londres (2021).

Actualment, l’oficina està desenvolupant projectes a Bèlgica, la Xina, Alemanya, Espanya, el Regne Unit i els Emirats Àrabs, així com als Estats Units, on ha rebut l’encàrrec de crear un nou masterplan que reconfigurarà l’Art Institute of Chicago.

Barozzi Veiga ha rebut nombrosos premis al llarg dels anys. En 2015, the Szczecin Philharmonic va rebre el Premi Mies van der Rohe for European Architecture, el Premi International FAD d’Opinió i el Premi the Life in Architecture. En 2018, the Bündner Kunstmuseum Chur va guanyar el premi RIBA for International Excellence. El 2019, l’oficina va rebre el Premi Chicago Atheneum International, el Premi Best Architects 20 i el Premi AD Architects of the Year.

L’oficina ha contribuït a diverses exposicions internacionals i una selecció de dibuixos i models de Barozzi Veiga formen part de la col·lecció permanent del Centre Pompidou de París des de 2019.

Propers esdeveniments

Totes les activitats