01/02 -
19:00

RE-Habitar contextos

Més informació

Conferència . Tarragona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Sala d'actes
Carrer Sant Llorenç, 20-22
Tarragona

Horari

A les 19:00 h

Preu

Gratuït

Re-habitar contextos © Mendoza Partida
Més informació

Re-habitar contextos engloba l’exercici de la sensibilitat, rigor i sentit comú de l’arquitectura que ens interessa explorar.

El context ho entenem com l’ordre o disposició específica d’aquells elements històrics, culturals, materials, que s’entreteixeixen amb la manera de ser, de viure, de conviure, de construir. Aquest ordre o disposició específica construeix el fil conductor del qual neix cadascuna de les nostres intervencions arquitectòniques.

En aquesta xerrada ens centrarem en 4 projectes que treballen sobre el patrimoni cultural en diferents contextos i que tenen l’esperit de recuperar-lo per a poder enriquir la vida urbana i col·lectiva de les diferents ciutats. D’aquí la cerca de Re-habitar contextos.

Mendoza Partida és un despatx internacional d’arquitectura amb seu a Barcelona, fruit de la simbiosi i la connexió entre Héctor Mendoza i Mara Partida. Dos professionals amb una singular sensibilitat per a entendre i interpretar múltiples contextos i situacions, unida a una cerca constant de noves maneres de fer, avalen els seus projectes. Un estudi l’àrea d’activitat del qual s’emmarca, principalment, en el disseny d’equipaments culturals i habitatges, àmbits en els quals les seves solucions, a més d’aconseguir un engranatge perfecte, aporten un especial benestar.

Mendoza Partida, a través de l’experimentació, la recerca i solucions innovadores que parteixen del sentit comú i la congruència, doten a la seva arquitectura d’un precís equilibri entre geometria, matèria i emoció.

Propers esdeveniments

Totes les activitats