18/11 -
19:30

Fumarola de Lluèrnia: Petita història de la llum en l’art

Més informació

Visualitza la sessió
Conferència . Olot

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Avinguda Onze de Setembre, 13.
Olot

Horari

A les 19.30 h

Preu

Gratuït

Lluernia_2021 © Lucio Fontana © Hangar Bicocca
Visualitza la sessió Més informació

Un any més, la seu de Garrotxa – Ripollès participa a Lluèrnia, el festival del foc i la llum. En aquesta ocasió, ho fa a través de la conferència Petita història de la llum en l’art, a càrrec de Montse Planella.

En aquesta conferència, Planella rastrejarà alguns dels encontres que la llum ha tingut amb l’art al llarg de la seva història; encontres que han conduït, per un costat, a considerar la llum com a un material artístic i, de l’altre, a transformar des de la modernitat els imaginaris sobre les ciutats.

Montserrat Planella Serra

És Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Màster en Història, Art, Arquitectura i Ciutat per l'ETSAB de la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment és professora d'Història de l'Art a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot. Ha treballat al Servei de Recerca Educativa i al Servei de Currículum del Departament d'Educació. Ha estat docent d'educació secundària i formadora del professorat en l'àmbit artístic. Ha desenvolupar projectes sobre temàtiques de confluència entre l'educació, l'art i la ciència. 

Propers esdeveniments

Totes les activitats