31/05 -
03/10

Fons d’Arxiu: projectes dibuixats. Ignasi Bosch i Joan Maria de Ribot, a Olot

Més informació

Exposició Col·leccions . Olot

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Pl. Catedral, 8
Olot

Horari

Dijous i divendres, de 9 a 14 h

Preu

Gratuït

© Fons Ferran Galí. AHCOAC.
Més informació

L’exposició Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Ignasi Bosch – Joan Maria de Ribot – Jeroni Moner – Ferran Galí – Manuel Martín Madrid és una oportunitat única per veure una selecció de projectes de les darreres incorporacions al fons de l’Arxiu Històric de la Demarcació de Girona del COAC corresponents a l’arquitectura de la segona part del segle XX.

A la seu d’Olot s’hi exposen els dibuixos dels fons Ignasi Bosch – Joan Maria de Ribot. De les peces que formen part de l’exposició en destaquem el Centre d’Informació Hotelera situat a Girona, i l’Edifici Shopping Center de Platja d’Aro ambdós del Fons Ignasi Bosch Reitg,i l’Hotel Santa Susanna a Malgrat de Mar o un habitatge unifamiliar a Palau de Girona del Fons Joan Maria de Ribot, on també col·laborà Lluís Sibils.

Empreses que donen suport

Aquesta exposició ha estat possible gràcies a les empreses que donen suport a la Demarcació de Girona del COAC: Jung i iGuzzini, com a patrocinadors principals; Compac, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Plantalech, Tendències Girona, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors.

Propers esdeveniments

Totes les activitats