04/03 -
19:00

Cicle Mobilitat. El projecte de mobilitat a la Garrotxa

Més informació

Revisualitza la 1a sessió del cicle
Conferència . Olot

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Av. Onze de Setembre, 13
Olot

Hora

19 h

Preu

Gratuït

© Arxiu de l'Observatori del Paisatge

Amb l’objectiu d’afavorir i enriquir el debat del projecte de mobilitat a la Garrotxa, un dels temes més transcendentals a escala comarcal en l’actualitat, es planteja la primera jornada del Cicle Mobilitat que organitza la Delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya durant aquest any 2022.

La jornada, centrada en “El projecte de mobilitat a la Garrotxa”, compta amb la periodista Clara Sánchez-Castro, que conduirà l’acte. La sessió començarà amb la conferència titulada “La percepció de la carretera: una odologia contemporània”, a càrrec del geògraf Narcís Sastre.

Tot seguit, es farà una taula rodona amb representants d’associacions i entitats de la comarca, on es podran expressar les diferents opinions i punts de vista respecte a la mobilitat a la Garrotxa, la seva situació actual i quin futur s’hi albira.

Narcís Sastre

És llicenciat en Geografia i Màster en Medi Ambient per la Universitat de Girona (UdG). Postgrau en Projectes en l'Espai Públic per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), institució on cursa estudis de màster en arquitectura del paisatge. Professor associat a la UdG i a la UNED. Treballa en el seu despatx professional, NSF Geografia i Paisatge.

Propers esdeveniments

Totes les activitats