07/04 -
19:30

Linazasoro & Sánchez arquitectura

Més informació

Conferència . Lleida

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Sala d'Actes
Carrer Canyeret, 2
Lleida

Horari

A les 19.30 h

Preu

Gratuït

Més informació

Conferència de l’arquitecte José Ignacio Linazasoro sobre l’obra de l’estudi Linazasoro & Sánchez Arquitectura del qual nés soci fundador l’any 2011, juntament amb el també arquitecte Ricardo Sánchez.

José Ignacio LInazasoro

Neix a Sant Sebastià i ha estat catedràtic de projectes a les escoles de Valladolid i Madrid, així com professor convidat a escoles europees i americanes com Pamplona, Venècia, Milà, Bari, Lausana o Lima.
Ha impartit conferències sobre projectes propis a París, Roma, Londres, Praga, Estocolm o Ciutat de Mèxic, entre altres i realitzat exposicions monogràfiques a Madrid, Roma, Cesena i Ràvena.
Ha publicat projectes en revistes nacionals i internacionals, como AV, Lotus, Casabella, o A+U i monografies sobre la seva seva obra, sent la més recent la de TC Cuadernos (2020) juntament amb l’arquitecte Ricardo Sánchez.
Ha publicat llibres de teoria de l’arquitectura, el més recent dels quals és La Memoria del Orden (2013).
Ha rebut premis nacionals i internacionals destacant el Premi COAM, Moreno Mansilla, Iberfad i Piranesi Prix de Rome.

Ricardo Sánchez González

Neix a Madrid i estudia a la ETSAM, on és actualment professor associat i ha estat convidat com Visiting Professor a Siracusa i a Lausana.
Ha impartit conferències sobre projectes propis a Segovia, Valladolid, Nàpols i Siracusa.
Ha publicat projectes a AV, Arquitectura Viva, Casabella i Domus.
Ha rebut premis per la seva obra como el Iconic Awards o el Moreno Mansilla i ha guanyat nombrosos primers premis en concursos a Espanya, França i Itàlia per projectes de diferent naturalesa, com espais públics o habitatges col·lectius amb la societat Linazasoro&Sánchez i individualment.

Propers esdeveniments

Totes les activitats