27/01 -
19:30

Construir i habitar. Peris+Toral arquitectes

Més informació

Conferència . Lleida

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Carrer Canyeret, 2

Lleida

Horari

A les 19.30 h

Preu

Gratuït

imatge habitatges peris+Toral © José Hevia
Més informació

Des del seu estudi a Barcelona, Peris+Toral Arquitectes retroalimenten la pràctica amb una investigació continuada en els àmbits de l’habitatge públic col·lectiu i l’espai urbà, sota la línia del pensament que situa a l’individu com a centre de l’acció i a l’arquitecte com a agent social.

Marta Peris i José Toral suggereixen escenaris en els quals l’usuari pren el relleu d’habitar i aspiren a replantejar els estàndards del programa per donar resposta a las formes d’habitar que la societat precisa en cada moment.

Ambdós combinen la seva pràctica professional amb la docent com a professors de Projectes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, on es van formar.

En l’àmbit acadèmic, Marta Peris presentà la seva tesis doctoral “La casa japonesa a través del cine de Yasujiro Ozu” el 2016, publicada amb el títol “La casa de Ozu” el 2019.

El seu treball ha estat reconegut amb el Premi Arquitectura i Urbanisme de la BEAU 2021, Premi FAD 2021 d’Opinió, Gold Label Best Architects 22 Award, Premi Europeu di Architettura MATILDE BAFFA UGO RIVOLTA 2021, Premi MAPEI a l’Arquitectura Sostenible 2021, Premi CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2021 -Innovació a la construcció 2018,  LIVE CHALLENGE AWARD de BAUMIT, Shortlisted EU MIES AWARD 2017, Premi EMPORIA d’Arquitectura Efímera 2017, Premi d’Arquitectura en Galvanizat  ATEG 2016 i Premi AJAC Joves Arquitectes 2009 i 2010.

Propers esdeveniments

Totes les activitats