07/03 -
15/05

Obres presentades als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2022

Més informació

Participa en el vot de l'opinió 2022
Exposició . Girona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Pl. Catedral, 8
Girona

Horari

Feiners, de 9 a 16.30 h

Preu

Gratuït

© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L’exposició la configuren 22 banderoles que marquen un recorregut que permet visualitzar la totalitat de les 119 candidatures presentades en els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2022, les quals s’identifiquen dins les categories corresponents: Arquitectura, Interiors, Paisatges i Efímers. Les obres que s’hi mostren han estat finalitzades entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021.

Vot de l’Opinió 2022
Entre els premis que es lliuraran el dia 27 de maig, també hi ha el Premi de l’Opinió; un premi que atorga el conjunt de la ciutadania a través del portal web www.premisarquitecturagirona.cat. Per tal de tenir una referència a l’hora d’emetre el vot, a l’exposició les obres s’identifiquen amb un número i la seva categoria. El vot de l’opinió estarà obert fins el dia abans de la presentació dels seleccionats, que serà el 28 d’abril.

Amb la col·laboració de:

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona; Jung, com a patrocinador principal; COMPAC, iGuzzini, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Ascensors Serra, Boffi –De Padova, Brancós Ceramics, HNA –Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, IRSAP, Palahí - Materials de Construcció, Plantalech, Tendències Girona, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors. En aquesta edició, els productes oficials són el Restaurant Mimolet i Caves Llopart, mentre que La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, l’Hora Nova, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.

Propers esdeveniments

Totes les activitats