29/12 -
20:00

Learning from Denise. Aprenentatges creuats Denise Scott Brown / Iñaki Ábalos

Més informació

Segueix la conferència
Conferència . En línia

Organitza

COAC

Lloc

En línia

Horari

20 h

Preu

Gratuït

Denise Scott Brown © Denise Scott Brown
Segueix la conferència Més informació

Maria Pia Fontana realitza una entrevista visual al doctor arquitecte Iñaki Ábalos. Una conversa de reflexió al voltant de la figura de Denise i dels temes que Ábalos comparteix amb ella en la seva aproximació a l’arquitectura tant des del punt de vista pràctic com teòric.

Iñaki Ábalos

És Doctor Arquitecte, Catedràtic de Projectes a l'ETSA Madrid (des del 2002) i Visiting Critic a GSD Harvard University (des del 2016). Ha estat Kenzo Tange Professor (2009), Design Critic (2010-2012) i Chair del Departament d'Arquitectura de GSD Harvard University (2012-2016). Així mateix, és Master of Science al CAUP de Tongji University, Xangai (2015) i RIBA Fellowship (2009).

És codirector de l'estudi d'arquitectura Abalos+Sentkiewicz AS+. La seva activitat i obra han estat internacionalment reconegudes en 15 exposicions individuals, múltiples exposicions col·lectives, 18 premis a obra construïda i 45 a la tasca conjunta de recerca i disseny amb Renata Sentkiewicz. El seu treball ha estat recollit a les monografies “Ensayos sobre termodinámica, arquitectura y belleza” (Actar, 2015) i més recentment a “Nuevo Primitivismo” (Arquine, 2021). 

Coordina

Maria Pia Fontana i Josep Maria Torra.

Modera

Maria Pia Fontana

Propers esdeveniments

Totes les activitats