02/06 -
10/12

25 edicions dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 1997 – 2023

Més informació

Exposició . Girona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Pl. Catedral, 8
Girona

Horari

Feiners, de 9 a 16.30 h

Preu

Gratuït

© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Més informació

L’exposició presenta les 156 obres premiades en els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona des del 1997 fins a l’actualitat. Les obres estan organitzades per any i s’inclouen informacions sobre el jurat que les va premiar, així com el títol, els autors i el premi corresponent. Cal destacar que l’any 2023 és l’únic que incorpora tots els seleccionats.

Aquesta mostra complementa la publicació ‘La Girona premiada’, en la qual el doctor arquitecte Xavier Monteys ofereix una perspectiva personal i inspiradora sobre les 640 obres seleccionades a través de sis aproximacions temàtiques: El vell i el nou, Assaigs efímers, On vivim, Les formes de l’organització, Allò singular i Més enllà dels premis.

Empreses col·laboradores

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona; Brecor, Jung i iGuzzini, com a patrocinadors principals; Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, Grup Curanta – Àrids, Formigons, Morters, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, Hyundai – Fornells Motor, IRSAP, Palahí, Peralada – Resort, Plantalech, Rehau, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors. En aquesta edició, els productes oficials són el Restaurant Mimolet i Caves Llopart, mentre que La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, l’Hora Nova, Perspectiva de Catalunya Ràdio, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.

Propers esdeveniments

Totes les activitats