31/05 -
11/09

Fons d’Arxiu: projectes dibuixats. Jeroni Moner – Ferran Galí i Manuel Madrid Martín, a Figueres

Més informació

Exposició Col·leccions . Figueres

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Pujada de l'església, 6
Figueres

Horari

Dimarts i dimecres, de 9 a 14 hores

Preu

Gratuït

© Fons Ferran Galí. AHCOAC
Més informació

Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Ignasi Bosch – Joan Maria de Ribot – Jeroni Moner – Ferran Galí – Manuel Martín Madrid, és una oportunitat única per veure una selecció de projectes de les darreres incorporacions al fons de l’Arxiu Històric de la Demarcació de Girona del COAC corresponents a l’arquitectura de la segona part del segle XX. A la seu de Figueres s’hi exposen els dibuixos relatius als fons Jeroni Moner, Ferran Galí i Manuel Martín Madrid.

De les peces que formen part de l’exposició de Figueres en destaquem del Fons Jeroni Moner els dibuixos de la Rehabilitació de Sant Domènec de Castelló d’Empúries que realitzà amb Arcadi Pla. També destacar l’annex d’habitatge a Port de la Selva de l’arquitecte Ferran Galí i els esbossos dels accessos a la factoria Callís de Manuel Martín Madrid.

Empreses que donen suport

Aquesta exposició ha estat possible gràcies a les empreses que donen suport a la Demarcació de Girona del COAC: Jung i iGuzzini, com a patrocinadors principals; Compac, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Plantalech, Tendències Girona, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors.

Propers esdeveniments

Totes les activitats