09/12 -
18:30

“The Urban Times #1 -Mobility”

Més informació

Visualitza la sessió
En viu

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Sala Mirador
Plaça Nova, 5

Horari

A les 18.30 h

Preu

Gratuït

Presentació The Urban Times -Mobility © Anna Roura
Visualitza la sessió Més informació

Presentació de la revista The Urban Times amb la participació de Marc López membre de l’OUA i impulsor de la iniciativa, d’Anna Roura i Pep Quílez, membres de l’equip editor i les reflexions i debat posterior amb Marta Bugés, José Antonio Gras i Anna Roura entorn al tema del 1er número, la mobilitat.

En temps on el paper sembla que només quedi per embalar caixes de missatgeria premium, i els bites siguin el nou papir de l’era moderna apareix The Urban Times, un projecte editorial impulsat des d’OUA i que neix amb l’objectiu de reflexionar –des d’una mirada molt holística i humana–, tots els temes que configuren la construcció i el desenvolupament de les Urbs.
Cada trimestre anirà dedicat a un tema diferent, que s’abastarà des de diferents perspectives: salut, cultura, innovació, economia, art, etc., i a través de diversos formats: entrevistes, articles d’opinió, reportatges, etc.

El primer número va dedicat a les xarxes de mobilitat urbana i recull veus tan reconegudes com les de Christian Wolmar, Pearl Ahrens, Lior Steinberg, Inés Sánchez de Madariaga, Javier Ortigosa, Giulio Cabianca, Tu My Tran, Francesco Careri, Moon Ribas i molts d’altres.

Actualment la publicació ja es pot recollir en alguns punts claus de Barcelona i Madrid com son la llibreria Laie MACBA, la llibreria Finestres, el Museu del Disseny, La Capell a la seu de plaça Nova del COAC… i també  està disponible a la nova pàgina web de l’OUA.

 

Propers esdeveniments

Totes les activitats