22/03 -
18:30

Octavio Mestre. Obra incompleta. Carta a los mexicanos

Més informació

En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Cooperativa Jordi Capell

Lloc

Llibreria La Capell
Plaça Nova, 5
Barcelona

Horari

A les 18.30 h

Preu

Gratuït

Més informació

A la presentació del llibre Octavio Mestre. Obra incompleta. Carta a los mexicanos’ comptem amb la participació de Josep Ferrando, arquitecte, director del Centre Obert d’Arquitectura i vocal de Cultura del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC); Blanca Ruiz Esparza, arquitecta per la Universitat Autònoma de Aguascalientes (México); Alberto Sánchez, arquitecte per la Universitat Autònoma d’Aguascalientes, i Octavio Mestre, també arquitecte i autor del llibre⁣.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣El llibre recull 70 edificis construïts i 70 concursos perduts, i està escrit arrel de la conferència de clausura del III Congrés Internacional d’Arquitectura de Mèxic (Guadalajara, octubre del 2016), impartida pel propi autor, Octavio Mestre. En la sessió, compartida amb més de 1.600 alumnes, va cloure “Tots ens reconeixem en el fracàs” frase que inclou al pròleg.

⁣⁣⁣⁣Podràs seguir la presentació a TVCapell, a través de l’instagram: @lacapell_com. Clica aquí per seguir l’acte.

*Entrada lliure fins a completar aforament.⁣⁣⁣⁣⁣

Octavio Mestre

Arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB). Després de nombroses beques a diversos països europeus, el 1983 i el 1988 va ser professor del Departament de Teoria i Composició d'aquesta escola i entre el 1987 i el 1990 va ser arquitecte municipal de Barcelona als Serveis de Planejament, època en què va decidir dedicar-se de ple a la pràctica professional. Entre moltes d'altres obres seves destaquen nombrosos habitatges unifamiliars, la poma d'habitatges HLM a Tolosa (Premi Nacional d'Habitatge Social 1993 a França), la reforma integral del Centre Comercial L'illa Diagonal i la Clínica Olivé Gumà a Barcelona.

Activitats relacionades

Totes les activitats