31/03 -
18:30

ON-A. InnovatiON-Architecture

Més informació

Recupera la sessió
En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Cooperativa Jordi Capell

Lloc

sala Mirador
Plaça Nova, 5
Barcelona

Horari

A les 18.30 h

Preu

Gratuït

Recupera la sessió Més informació

InnovatiON-Architecture compila una filosofia de treball: la recerca constant de solucions innovadores ad hoc per a cada projecte, utilitzant les tecnologies més actualitzades i la investigació de disseny al servei de les idees, amb criteris basats en la seva carrera professional, però sempre anant més enllà del convencional.

El contingut del llibre s’ha organitzat il·lustrant les quatre converses mantingudes entre Eduardo Gutiérrez i Jordi Fernández (fundadors i directors d’ON-A) i Ricardo Devesa (editor). Com a resultat d’aquestes quatre converses, el llibre mostra com innovar en arquitectura des de diferents capes amb només una preocupació: ajudar a reduir l’impacte mediambiental de la intervenció humana, millorar la qualitat de vida dels ciutadans i buscar les interaccions emocionals entre els habitants i el seu entorn.

En la presentació comptarem amb Pati Nuñez, directora de pati Nuñez Agency, Areti Markopoulou, directora académica IAAC, així com amb els autors i l’editor de la publicació.

Eduardo Gutiérrez i Jordi Fernández

Funden ON-A, un estudi d'arquitectura el 2005, format per un equip creatiu i multidisciplinari capaç d'aproximar-se a cada projecte d'una manera única i personalitzada. ON-A ha estat desenvolupant obres i projectes de manera eficient durant més de 15 anys, abastant una àmplia gamma de sectors, amb l'arquitectura residencial i la gestió de béns immobles com dos dels nostres àmbits d'especialització més destacats

Ricardo Devesa

Arquitecte per l’Escola d’Arquitectura de València i doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya per la seva tesi Domesticidad a la intemperie (acabada de publicar). Actualment, és editor en cap a Actar Publishers, i a la seva plataforma digital UrbanNext.net, amb seu a Barcelona i Nova York.

Propers esdeveniments

Totes les activitats