21/02 -
17:30

Les dones fem gestió pública

Més informació

Inscriu-te a l'acte presencial Inscriu-te a l'acte en línia
Debat . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Sala Mirador
Plaça Nova 5
Barcelona

Horari

A les 17.30 h

Preu

Gratuït

Cicle

Patrocinadors

© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

En el marc del cicle Les Dones Fem impulsat pel Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC, dediquem el primer acte de l’any a la gestió pública.

Amb el títol Fem Gestió Pública, dones arquitectes que treballen a l’administració pública comparteixen els seus motius i reflexions sobre el seu treball com a funcionàries. Amb les seves pròpies veus, trauran a la llum la importància del treball en el sector públic, l’impacte que té sobre la ciutadania i en les seves pròpies vides. Compartirem també el llançament d’un curt documental que recull la visió i la vida de les dones funcionàries a Catalunya.

Amb aquesta sessió, coordinada per  Noelia González, arquitecta-urbanista i arquitecta municipal de l’Ajuntament del Vendrell i presentada per Sandra Bestraten, presidenta de la demarcació de Barcelona, es planteja, a més, inspirar a altres arquitectes i, sobretot, desentelar la visió injuriada del funcionari.

Les Dones Fem

El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".

Propers esdeveniments

Totes les activitats