11/05 -
18/09

Escultures transitables de Josep Miàs

Més informació

Exposició

Organitza

Vàries entitats

Lloc

Can Tarradas: C. Mn. Jacint Bergaguer, 7 / Espai Eat Art: Pl. Major, 33
Banyoles

Horari

Can Tarradas: De dilluns a divendres, de 9 a 20 h / Espai Eat Art: divendres: de 17 a 20.30 h. Dissabtes: de 10.30 a 13.30 h, i de 17 a 20.30 h. Diumenges: de 10.30 a 20.30 h

Preu

Gratuït

escultura alambre transitables Josep Miàs © Josep Miàs
Més informació

Després d’haver passat pel Centre Pompidou de París (2020) i pel Museu del Disseny de Barcelona (2021), les maquetes escultòriques de Josep Miàs i el reconegut estudi MIAS Architects arriben a Banyoles amb l’exposició Escultures transitables. Una mostra que recull tot un seguit de peces arquitectòniques, fetes a escala reduïda, que han perdut el seu caràcter funcional i han esdevingut objectes tridimensionals orgànics i geomètrics, d’una bellesa poètica i abstracta extraordinària. Maquetes conceptuals a escala A3 de diferents projectes de l’estudi on el filferro ressegueix i construeix els dibuixos que prèviament s’han fet amb llapis sobre el paper.

Organitzada per l’Ajuntament de Banyoles i la Fundació Lluís Coromina, l’exposició està dividida entre l’espai expositiu municipal Can Tarradas i l’espai Eat Art. A l’espai Can Tarradas s’hi podrà veure una de les obres més significatives de MIAS, la remodelació del barri vell de Banyoles. El projecte va ser guardonat amb el Premi International Stone Awards 2013, el Premi Catalunya Construcció 2009 i el Premi d’Arquitectura Comarques de Girona 2007.

També s’hi podran veure algunes de les maquetes escultòriques més rellevants de l’estudi MIAS Arquitectes des de la seva fundació l’any 2000, com el projecte del Mercat de la Barceloneta (Premi Ciutat de Barcelona 2007) i el Golf de Fontanals (Premi AJAC). A l’espai Eat Art també s’hi exposaran diversos treballs del reconegut estudi.

Col·labora:

Diputació de Girona, estudi MIAS Architects, Bonart Cultural, Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’empresa Vidresif.

Propers esdeveniments

Totes les activitats