01/10 -
31/10

50 anys de l’Arxiu Històric del COAC, al Museu de Tortosa

Més informació

Exposició Col·leccions . Tortosa

Organitza

COAC

Lloc

Museu de Tortosa. Rambla Felip Pedrell, 3,
43500
Tortosa

Horari

De dimarts a dissabte: de 10.00 a 13.30 h i de 16.00 a 18.30 h
Diumenges i festius: de 9.30 a 13.30 h

Preu

Gratuït

Col·labora

50 anys de l'Arxiu històric
Més informació

Amb motiu de la designació de la ciutat de Tortosa com a Capital de la Cultura Catalana per a l’any 2021, la seu de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya amb la col·laboració del Museu de Tortosa acullen l’exposició 50 Anys de lArxiu Històric del Col·legi dArquitectes de Catalunya (COAC).

L’exposició mostra l’obra d’una vintena d’arquitectes i és una nova oportunitat per veure juntes una selecció de projectes i dibuixos a través dels quals s’explica part de la història de l’arquitectura del nostre país des de mitjan segle XIX fins a l’actualitat.

Domènech i Montaner, Martinell, Correa-Milà, Llorca, Solà-Morales… l’exposició repassa la trajectòria de prop de 30 arquitectes i exposa peces úniques com l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el restaurant Il Giardinetto, la TRQ Electrónicas Querol a Vilaseca… entre moltes altres.


Premi Nacional de Cultura
El 50è aniversari de l’Arxiu l’any 2019 va coincidir amb el Premi Nacional de Cultura que el COAC va rebre el mateix any, un guardó atorgat pel CoNCA per la labor en la reivindicació del valor arquitectònic i patrimonial arreu de Catalunya i, concretament, per la feina de l’Arxiu.

 

Propers esdeveniments

Totes les activitats