08/04 -
11:00

FESTES D’ARQUITECTURA 2023. CIUTAT VELLA: Revivim el Dispensari Antituberculós

Més informació

INSCRIU-T'HI
En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Antic Dispensari Antituberculós
C/Torres i Amat, 8
Barcelona

Horari

D'11 h a 14 h

Preu

Gratuït

Targeta digital

© Anna Mas Fotografia
INSCRIU-T'HI Més informació

Reivindiquem el valor històric i cultural del Dispensari Antituberculós i posant l’atenció amb el seu ús futur i el vincle entre arquitectura i salut. Actualment, acull el CAP del Raval Nord, però d’aqui a poc temps aquest es traslladarà a la capella de la Misericòrdia. Quin ús, llavors, se li donarà a l’Antituberculós? Coneixem a fons l’edifici amb visites guiades al seu interior i ens endinsem als valors de l’arquitectura moderna a través d’un taller de dibuix arquitectònic. 

Tallers i activitats

11-14h  Visites Guiades a l’edifici

El Globus Vermell

 

Xerrades

11h       Benvinguda a la Festa!

              Sandra Bestraten, Presidenta COAC Barcelona

11.15h  Exposició Projecte Rehabilitació de la Unió Cooperadors Gavà

Meritxell Inaraja i Fidel Vázquez, arquitectes

 

🔴 REVIU LA FESTA D’ARQUITETURA DE CIUTAT VELLA 2022 EN AQUEST VÍDEO 

 

Entitats col·laboradores: Grup d’Arquitectes Ciutat Vella COAC, ETSAB, Urban Sketchers Barcelona, El Globus Vermell, arquitecta Meritxell Inaraja.

Escoles: Col·legi Sagrada Família, Institut Pau Claris, Escola Massana, Institut Verdaguer. 

Col·laboren: Anna Mas Fotografia, Andrés Pino Video, Share Events. 

Les festes d’Arquitectura que la Demarcació de Barcelona organitza any rere any en diferents espais de la ciutat volen posar en valor un espai o un edifici concret de cada districte: identificar-lo, conèixer els reptes que té per davant i donar un impuls per a tirar-los endavant, tant entre la ciutadania com entre les institucions. Al voltant d’aquests espais públics i edificis, s’organitzen visites guiades, xerrades, concerts i diferents tipus de tallers, entre d’altres.

Durant 10 setmanes, Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura, l’urbanisme, el disseny i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries, destacant la funció social dels arquitectes i posant en valor l’arquitectura del territori, sensibilitzant sobre el valor del patrimoni i incentivant la descoberta de l’entorn.

Activitats relacionades

Totes les activitats