22/03 -
19:30

ELISAVA MASTERS’ TALKS: Work and life at Teenage Engineering

Més informació

Inscriu-te a l'acte presencial
Conferència . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
ELISAVA

Lloc

Sala d'actes
Plaça Nova, 5
Barcelona

Horari

A les 19.30 h

Preu

Gratuït

© Jesper Kouthoofd

La quarta sessió del nou cicle d’Elisava Masters’ Talks és a càrrec de Jesper Kouthoofd, cap de disseny, fundador i CEO de Teenage Engineering.

El seu treball personal ha estat reconegut a revistes com New York Times, Vanity Fair, GQ, Vogue, Wall Street Journal, Wallpaper, Wired, Popular Mechanics, G3 i moltes més d’arreu del món.

Juntament amb els seus 45 enginyers del seu estudi, ha llançat productes com el ja mític sintetitzador OP-1, l’OP-Z, operadors de butxaca i ha redissenyat el clàssic OD-11 (de Stig Carlsson).

Kouthoofd creu en fer productes per a tothom, independentment del lloc on visquis o de l’idioma que parlis.

Elisava Masters’ Talks

La segona edició d'aquest cicle de conferències es desenvolupa entre novembre de 2022 i maig de 2023 amb ponències a càrrec de creatius internacionals de primer nivell. La proposta vol abordar l'actualitat del disseny amb un programa de sis xerrades en les quals es compartiran experiències professionals sobre disseny, comunicació, arquitectura, art i innovació.

Els convidats d'aquesta segona edició encapçalen les llistes i les tendències del disseny contemporani, enginyeria i creativitat a nivell mundial, disciplines en les quals Elisava és referent en la seva oferta educativa des de fa més de 60 anys.

Sessions

Sessió 1: 30 de novembre - Viviane Stappmanns, comissària d'exposicions del Vitra Design Museum
Sessió 2: 25 de gener - Luna Maurer, dissenyadora d'interacció i artista de disseny multimèdia, co-directora de studiomoniker.com
Sessió 3: 22 de febrer - Amica Dall, membre fundadora d'Assemble, col·lectiu centrat en els processos socials i materials d'arquitectura, art, disseny urbà i investigació.
Sessió 4: 22 de març - Jesper Kouthoofd, cap de disseny, fundador i CEO a Teenage Engineering
Sessió 5: 12 d'abril - Lev Manovich, teòrico de la cultura digital, escriptor, artista i professor de The City University of New York.
Sessió 6: 31 de maig - Gail Bichler, directora creativa del New York Times Magazine.

Activitats relacionades

Totes les activitats