22/04 -
19:00

DISUEÑO. CUANDO EL ARTE Y EL DISEÑO JUGARON A SER LO MISMO.

Més informació

En viu

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Cooperativa Jordi Capell

Lloc

Llibreria La Capell
Plaça Nova, 5
Barcelona

Horari

19h

Preu

Gratuït

Més informació

A la presentació del llibre ‘Disueño. Cuando el arte y el diseño jugaron a ser lo mismo’ comptarem amb la participació de Pepa Bueno, autora del llibre; Beth Galí, dissenyadora i arquitecta; Èlia Bagó, dissenyadora i Sara Torres, cofundadora de Sociedad 0.

Quan els principis del funcionalisme començaven a entrar en crisi, Disueño va obrir un espai de llibertat a un tipus de producte a mig camí entre l’art i el disseny industrial, entre l’artesania popular, la ironia i la utopia.

Podràs seguir la presentació a TVCapell, a través de l’instagram: @lacapell_com. Clica aquí per seguir l’acte.

⁣*Entrada lliure fins a completar aforament.⁣⁣⁣⁣⁣

Pepa Bueno Fidel

Historiadora de l'art especialitzada en història del disseny a la Universitat de Màlaga. Ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de la premsa escrita, que ha compaginat amb classes i conferències a les universitats i escoles més importants d'Espanya, com la Fundació Ramón Areces, l'IED Madrid, el Condé Nast College, la Universitat Pompeu Fabra o la Universitat Internacional Menéndez Pelayo. Des del 2013 és la directora d'ACME (Associació Creadors de Moda d'Espanya). Ha comissariat exposicions de moda, com les cinc edicions de Made in Spain: La mode au delà des frontières, a la residència de l'ambaixador d'Espanya a París, i la mostra Les costures femenines de la moda d'Espanya (1930-2018) al Museu Nacional d'Arts Decoratives. El 2017 va rebre el premi ADYMO a la Comunicació de Moda.

Propers esdeveniments

Totes les activitats