08/06 -
22/07

3A EDICIÓ DE LA MOSTRA D’ARQUITECTURA DE BARCELONA

Més informació

Exposició . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Biblioteca de Fort Pienc
Plaça Fort Pienc, 4
Barcelona

Horari

Dilluns i Dimecres de 15.30 h a 20 h
Dimarts i dijous de 09.30 h a 13.30 h i
de 15.30 h a 20 h
Divendres de 09.30 h a 20 h
Dissabte de 10 h a 14 h

Preu

Gratuït

Amb el suport de

© Jordi Quetglas
Més informació

L’exposició de la 3a edició de la Mostra d’Arquitectura continua la seva itinerància per les diferents biblioteques de la Diputació de Barcelona, i en aquesta ocasió a la Biblioteca de Fort Pienc.

Aquesta exposició, fruit del concurs convocat l’any 2021 per la demarcació de Barcelona, exposa de manera lúdica i flexible les diferents obres i treballs presentats al programa “Mostres d’Arquitectura catalana”, en aquest cas la 3a edició de Barcelona, reproduïts en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, convidant al visitant a la interacció, per anar descobrint el material exposat.

Aquest material s’ubica en diferents mòduls de fusta: una combinació de caixes i arxivadors que permeten diferents graus d’exposició dels continguts. També permet la construcció d’un fil conductor de tipus narratiu en la posada en escena del sistema, que canvia segons l’espai on s’ubica, adoptant així diferents agrupacions. Es tenen especialment en compte els criteris d’accessibilitat aportats, plantejats des d’una mirada amplia.

L’exposició, dissenyada per Salvestudio, equip format per Jordi Quetglas i Mireia Costa, és de muntatge ràpid i senzill alhora que minimitza els materials d’embalatge, sent el mateix mòdul expositor el que esdevé contenidor de l’exposat. Produïda, sota la direcció de salvestudio, a la fusteria Estudi Ferran Sendra de Cornellà de Llobregat, liderada per l’arquitecta Ariadna Sendra, s’ha volgut també posar en relleu el valor afegit i la innovació empresarial de la industria que aposta pels arquitectes.

La mostra inicia doncs a Montbau la seva itinerància per biblioteques, instituts i centres cívics, i segons la ubicació, englobarà projectes de les diferents convocatòries de Mostres d’Arquitectura Catalana de l’àmbit de la demarcació de Barcelona. En breu doncs es mostraran també els treballs presentats a la 8a edició del Vallès i la 6a edició del Maresme.

Taller LeonarDome

Dia 11 de juny de les 11 a les 13 h taller LeonarDome a la biblioteca Fort Pienc, lligat a l’exposició de la Mostra.
Accés lliure al taller, sense inscripcions prèvies

Propers esdeveniments

Totes les activitats