TREBALLA CÒMODAMENT A LA BIBLIOTECA I DESCOBREIX LES NOVETATS D’AQUEST 2023

19/07/2023 Biblioteca

La Biblioteca és un centre documental de referència en arquitectura, urbanisme i paisatge i ofereix un fons bibliogràfic de més de 180.000 llibres i revistes, que la converteixen en una de les més importants a escala europea.

Així, l’adquisició de nous llibres és constant. Amb l’arribada de l’estiu i amb la meitat de l’any cursat, compartim amb vosaltres algunes de les novetats més rellevants de la Biblioteca COAC durant aquest 2023:
• Barcelona hospitalària : la ciutat i els seus hospitals, segles XIV-XX (2023). Visualitza’l al catàleg
• Arquitectes jardiners de Barcelona : 1888-1992 d’Eva Jiménez i Xavier Llobet (2023, Ed. ampliada). Visualitza’l al catàleg
• Lessons from the social condensers: 101 Soviet workers’ clubs and spaces of mass assembly d’Anna Bokov (2023). Visualitza’l al catàleg
• La gran revolución doméstica : una historia de los proyectos feministas para hogares, barrios y ciudades estadounidenses de Dolores Hayden (2023). Visualitza’l al catàleg
• Visionary architects : Boullée, Ledoux, Lequeu de University of St. Thomas (1968). Visualitza’l al catàleg
Amb l’arribada de l’estiu i la calor, us convidem a venir a treballar i inspirar-vos a les Biblioteques COAC, equipades amb aire condicionat i una bona il·luminació, sent espais idonis per treballar còmodament durant aquests mesos més calorosos.

Amb un espai inspirador, rodejat amb les últimes novetats editorials i amb publicacions referents en arquitectura, gaudeix de l’actualitat arquitectònica i aplica-la a la teva feina.

Us recordem que fins al 8 de setembre l’horari de la Biblioteca es pot veure modificat. Pots consultar els horaris d’estiu de les diferents seus i delegacions a la pàgina web del COAC.