Vine a la Biblioteca per Sant Jordi i et regalem un llibre!

Sant Jordi 2024 a la Biblioteca! Sant Jordi 2024 a la Biblioteca!
17/04/2024 Biblioteca

El Centre Obert d’Arquitectura vol reivindicar la Biblioteca durant la Diada de Sant Jordi 2024. Per això, del 22 al 26 d’abril, regalarem un llibre a totes les persones que vingueu a descobrir-la!

Hi trobareu la segona biblioteca més important d’Europa en el camp de l’arquitectura, l’urbanisme i el paisatge, amb més de 180.000 referències entre llibres i revistes. Amb una història centenària, compta amb una col·lecció única que comprèn des d’un valuós fons d’Antiquària fins a les darreres novetats bibliogràfiques adquirides gràcies a l’atenció constant a les edicions nacionals i internacionals.

L’acció es durà a terme a totes les seus del territori.

Sis recomanacions per regalar llibres d’arquitectura!
Si, a més a més, ets un apassionat de l’arquitectura o busques novetats editorials per regalar a un arquitecte, et deixem un llistat de sis recomanacions que pots trobar a la nostra Biblioteca!

Arquillibres, també per Sant Jordi!
Per escalfar motors per Sant Jordi, també podràs trobar la iniciativa ‘Arquillibres’ a l’Àgora de la seu de Barcelona del 16 al 22 d’abril. Podràs remenar entre llibres d’arquitectura de segona mà i donar-los una segona vida. El dia de Sant Jordi tindran una parada de venda al Passeig de Gràcia amb carrer Casp.