10/02 -
19:30

Centre terapèutic per a l’Alzheimer. GCA Architects

Més informació

Conferència . Tarragona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Centre de Lectura de Reus
Carrer Major, 15. 43201 Reus
Tarragona

Horari

19:30 h

Preu

Gratuït

Targeta digital

Col·laboradors

Espai interior d'un edifici de nova contrucció Centre terapèutic per a l'Alzheimer. GCA Architects. Josep Riu de Martin. © Salva López
Més informació

Juan Velasco, associat de GCA Architects, ens parla del Centre Terapèutic per a l’Alzheimer de Reus, una obra premiada en la categoria d’edificis de nova planta d’ús públic de la XII Biennal Alejandro de la Sota – Mostra d’Arquitectura de Tarragona i guardonada amb el 6è Premi Alejandro de la Sota, i també ens explica les seves darreres obres, en la conferència inaugural de l’Exposició itinerant d’aquesta Biennal.
L’exposició, organitzada per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, es podrà veure a partir del 7 de febrer de 2022 al Centre de Lectura de Reus (Carrer Major, 15, Reus).
Es tracta d’una mostra dels projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2019-2020 en l’àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

Activitats relacionades

Totes les activitats