10/02 -
01/03

XII Biennal Alejandro de la Sota, a Reus

Més informació

Exposició . Tarragona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Centre de Lectura de Reus
Carrer Major, 15. 43201 Reus
Tarragona

Horari

Dilluns a divendres: 17 a 21 h
Dissabtes: 10 a 14 h

Preu

Gratuït

Col·labora

Cartell exposició XII Biennal Alejandro de la Sota © Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Més informació

L’exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA – MOSTRA D’ARQUITECTURA DE TARRAGONA mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2019-2020 en l’àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

Enguany, de les 55 obres inscrites en aquesta Mostra, el jurat ha decidit seleccionar-ne 23, de les quals 13 han passat a la següent fase com a obres finalistes. Finalment, el jurat ha decidit guardonar 6 obres com a guanyadores i 1 d’elles ha rebut alhora el sisè Premi Alejandro de la Sota.

Aquesta exposició, concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais, mostra sis audiovisuals que responen a cadascuna de les categories de la Biennal.

A partir del mes de febrer de 2022 l’exposició iniciarà la itinerància per diferents ciutats de la Demarcació de Tarragona.

Consulteu les obres seleccionades aquí.
Consulteu les obres guardonades aquí.

Activitats relacionades

Totes les activitats