01/02 -
15/03

Mirades. La sequera – mancança d’aigua. Fotos aèries

Més informació

Exposició Col·leccions . Lleida

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Carrer Canyeret 2
Lleida

Horari

De dilluns a divendres de 9 a 15h i dijous de 9 a 17h

Preu

Gratuït

Patrocinadors

Més informació

La mostra, la primera del Cicle MIRADES a la seu de Lleida, dedicat enguany a l’AIGUA, integra una vintena d’imatges del fotògraf Carles Rabadà.

Amb el títol “La sequera – mancança d’aigua. Fotos aèries” les imatges exposades ens permeten reflexionar sobre la sequera i la mancança d’aigua, amb fotografies aèries de tot el nostre territori de ponent, des de la muntanya passant per les diferent valls per on discorre aquesta aigua fins a la plana, posant també en relleu els paisatges i els elements patrimonials que configuren i defineixen aquests camins de l’aigua.

Carles Rabadà Garcés de Marcilla és vallenc de naixement i balaguerí d’adopció. Fotògraf i pilot professional de drons. Ha fet portades a La Vanguardia, Segre o La Manyana. Ha treballat amb la revista ‘La Mira’ i també publica imatges a Unsplash (prestigiosa galeria als Estats Units). Va ser seleccionat a la final de la millor fotografia amb dron el 2018 a Austràlia.

Mirades

El cicle d'exposicions MIRADES és una iniciativa cultural que teixeix tot el territori d’una forma col·laborativa, posant de manifest el patrimoni lo cal a través de l’observació dels quatre elements de la natura: l’aigua, la terra, el foc i l’aire. Cadascun del elements serà motiu d'una mostra anual, completant la sèrie en quatre anys i augmentant el llegat de l’arxiu històric del Col·legi d’ Arquitectes amb la donació dels registres fotogràfics que construiran les exposicions. D’aquesta manera, des d’una mirada local, posarem en comú i debat compromisos de caire global.

Exposicions Mirades. Aigua:

L’aigua com a modeladora del territori, de Mariano Cebolla (Tortosa, 28.09 – 31.12)
Indústries fluvials. L’aigua com a energia, de Judith Casas (Manresa, 1.12 – 16.12; Vic, 11.01 – 26.01)
L’aigua i la mar, de Pep Escoda (Tarragona, 22.01 – 15.03)
La sequera - mancança d'aigua. Fotos aèries, de Carles Rabada (Lleida, 1.02 - 15.03)
Paisatges íntims, de Carles Sánchez (Girona, 22.02 - 21.04)
Patrimoni de l’arquitectura de l’aigua a Barcelona, d’Anna Mas (7.03 – 24.04)

Activitats relacionades

Totes les activitats