11/11 -
16:00

MARQ2021/2022: La participació comunitària en la preservació del patrimoni de Nova York

Més informació

Conferència . En línia

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Escola Politècnica Superior UdG

Lloc

En línia

Horari

A les 16 h

Preu

Gratuït

© Norma Barbacci
Més informació

La seu de Girona acull la 3a conferència del cicle de conferències MARQ2021/2022 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.  En aquesta ocasió, l’arquitecta Norma Barbacci impartiran la conferència “La participació comunitària en la preservació del patrimoni de Nova York” a través de la plataforma Google Meet.

Norma Barbacci és arquitecta, amb més de 30 anys d’experiència en el desenvolupament i gestió de projectes de conservació a Llatinoamèrica, Espanya i Portugal. El 2020 va ocupar la Càtedra Robert A.M Stern Visiting a l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Yale. El 2017 va fundar Norma Barbacci Preservation Consultants LLC, una consultora privada especialitzada en la preservació del patrimoni cultural internacional. Entre els anys 2001 i 2017 va ser la directora del Programa del Fons Mundial de Monuments (WMF) on va gestionar una cartera de més de 100 projectes incloent la visualització i implementació de programes integrals de conservació i formació en monuments d’importància mundial com l’Illa de Pasqua a Xile, Teotihuacán i Monte Albán a Mèxic, San Pedro de Andahuaylillas i Chankillo al Perú, i l’aqüeducte de Segòvia i l’Alhambra a Espanya. Abans d’unir-se a WMF, va treballar com a arquitecta de conservació a Beyer Blinder Belle Architects and Planners durant 12 anys, essent la directora de projectes sènior, associada i directora d’estudi.

Barbacci va rebre el seu B.A. en arquitectura el 1983 a la Universitat Carnegie Mellon, Pittsburgh, PA, on va rebre la Medalla de l’Escola AIA i el Certificat Adams Fund for Excellence in the Study of Architecture. Va rebre el seu M.S. in Historic Preservation el 1987 de la Universitat de Colúmbia on va rebre el premi Historic Preservation Thesis per la seva tesi sobre la reutilització adaptativa d’un complex residencial medieval a Civita di Bagnoregio, Itàlia.

SEGUIMENT DE L’ACTE

Activitats relacionades

Totes les activitats