14/10 -
16:00

MARQ2021/2022: Patrimoni i sostenibilitat

Més informació

Conferència

Organitza

COAC
Universitat de Girona

Lloc

Horari

A les 16 h

Preu

Gratuït

© Fernando Vegas i Camilla Mileto
Més informació

La seu de Girona acull la 2a conferència del cicle de conferències MARQ2021/2022 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.  En aquesta ocasió, els arquitectes Fernando Vegas i Camilla Mileto impartiran la conferència “Patrimoni i sostenibilitat” a través de la plataforma Google Meet.

Camilla Mileto i Fernando Vegas son doctors arquitectes i catedràtics de la Universitat Politècnica de València. Han estat professors convidats i conferenciants en diverses universitats i institucions d’Alemanya, l’Argentina, Bèlgica, la Xina, Espanya, els Estats Units, França, l’Índia, Irlanda, Itàlia, el Japó, Portugal, el Regne Unit i Suïssa. Són directors de la Càtedra UNESCO d’Arquitectura de Terra, Cultures Constructives i Desenvolupament Sostenible. Són directors de la revista Loggia, Arquitectura & Restauració i han publicat extensament sobre aquesta disciplina.

La seva obra arquitectònica està inspirada en la filosofia i sostenibilitat de l’arquitectura tradicional, així com les intervencions que han realitzat en projectes de restauració per a monuments de petita i gran envergadura, entre els quals hi ha l’Alhambra de Granada, la Finca Güell de Gaudí i la ciutat de Zenobia-Halabiyeh a Síria.

La seva obra i els seus estudis de recerca han estat reconeguts amb diversos premis nacionals i internacionals, entre els quals destaquem el premi Domus, quatre premis AADIPA, cinc Premis Europa Nostra amb dos 1rs Premis de la Unió Europea al Patrimoni Cultural.

SEGUIMENT DE L’ACTE

Activitats relacionades

Totes les activitats