18/12 -
10:00

Pampallugues de Nadal

Més informació

Visualitza la sessió i les instruccions
Taller . Girona

Organitza

COAC

Lloc

Plaça de la Catedral, 8
Girona

Horari

De 10 a 13 h

Preu

Gratuït

© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Sense gairebé adonar-nos-en, la tardor ja fina i ens apropem a Nadal, un Nadal que esperem que pugui ser com sempre o, per què no?, fins i tot una mica més càlid… Gràcies al fanalet màgic que farem!

Estem molt contentes d’anunciar-vos que el COAC tornarà a obrir les portes del vestíbul per a tots nosaltres. Tornarem a embrutir-nos, a riure i a mirar-nos als ullets mentre gaudim del nostre matí creatiu damunt la gran taula de treball. I, evidentment, no hi faltarà el caliu de la coca amb xocolata, com ja ve sent tradició.

Us convidem a fer un altre viatge pel món de la construcció lleugera. Treballant amb les mans i aprenent nocions bàsiques d’arquitectura, llums i ombres veurem com, amb uns senzills cartonets, branquillons i papers, podem construir unes geometries extraordinàries, generadores d’emocions.

(Que no podeu venir? No patiu! El dia 24 de desembre penjarem les instruccions al canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC).

Que un any més el fanalet posi llum a la foscor, porti la Llum de Nadal a la vostra llar i faci que ses Majestats us reconeguin el dia de la cavalcada!

Per participar només cal tenir començada la carta als Reis, el tió ben atipat i ganes de passar-ho bé.

Material a portar:

Llapis i goma
Mesurador de 30 cm
Cutter, tisores i pega de barra
Bata
Resta del material a càrrec del COAC

Dirigit a:

Nens i nenes entre 5 i 12 anys. Els nens i nenes menors de 8 anys, caldrà que els acompanyi un adult durant la realització del taller.

Direcció i comissariat: 

Laia Escribà Nadal i Anna López Alabert

Activitats relacionades

Totes les activitats