18/12 -
04/01

Per Nadal, tallers d’Arquitectura i ciutat

Més informació

Taller . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Cooperativa Jordi Capell

Lloc

Plaça Nova 5
Barcelona

Horari

Diferents horaris en funció del taller

Preu

tallers nadal © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Més informació

Tornen els tallers de Nadal a la seu de plaça Nova. Sobretot apunteu-vos-hi aviat enviant un correu a atencioalsoci@jordicapell.com
Les places son limitades.

“Refugis Urbans”
A través de la finestra de casa hi veus algun arbre? I alguna branca o fulla al terra o volant? Quants arbres i plantes hi ha de camí a l’escola?
El taller “Refugis Urbans” vol centrar l’atenció al micro-món de la vegetació de les ciutats per mitjà de la construcció, la fotografia i el dibuix. Individualment i en grup, crearem petits refugis amb elements com branquetes, fulles i pinassa; a través de la fotografia experimentarem altres formes de representació. Contemplarem des del joc, la construcció i la imatge aquesta vegetació que generalment és poc apreciada i que ens acompanya dia a dia.

Nota: Demanem a tots els participants que portin un element orgànic (petxina, fulla, pedra, fòssil, etc) que hagin recollit ells mateixos o que tinguin per casa. Si a casa no hi trobem res, es proposa que, de camí al taller es reculli algun element de la vegetació urbana de la ciutat. Aquest element l’utilitzarem per presentar-nos i realitzar un dels exercicis proposats.

Dies : 18 i 23 de desembre d’11h a 13h
Edat recomanada: 7-11
Preu: 5€

“Papelejant. Crear jugant amb paper”
A partir d’ aquesta proposta de tallers de papiroflèxia els infants seran guiats a través d’activitats lúdiques de creació amb un material que des de petits estan familiaritzats: el paper.
Es tracta d’activitats didàctiques que parteixen del gest habitual de cada infant en la seva primera etapa, quan preferíem jugar amb el paper que embolcallava el regal per comptes del mateix regal.
A través d’aquestes sessions es pretén estimular a l’infant en els processos de creativitat, imaginació, desenvolupament de l’habilitat manual creació de conceptes geomètrics i de composició, treball en grup i, sobretot, diversió.

Dies: 19 i 28 de desembre, d’11h a 12.30h
Edats de 6 a 12 anys
Preu: 5€

KAPLA  taller de construcció gegant amb trossos de fusta
Petits grans arquitectes
El Kapla és un joc de construcció basat en tauletes de fusta de pinastre que s’uneixen les unes a les altres sense punts de fixació (només per l’equilibri de forces). Aquest joc permet treballar la geometria de l’espai i la coordinació de moviments.

Dies: 30 de desembre, 3 i 4 de gener, d’11h a 13h
Edats de 6 a 12 anys
Preu: Gratuït

 

Activitats relacionades

Totes les activitats