05/09 -
18:30

Cloenda 3a edició Mostra d’Arquitectura de Barcelona

Més informació

En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Altell
Plaça Nova 5
Barcelona

Horari

A les 18.30 h

Preu

Gratuït

Més informació

Durant el mes d’agost l’exposició itinerant de la 3a edició de la Mostra de Barcelona s’exposa a l’Altell de la seu del Coac de plaça Nova.

El muntatge expositiu és fruit del concurs convocat l’any 2021 per la demarcació de Barcelona, i exposa de manera lúdica i flexible les diferents obres i treballs presentats, en aquests moments, a la 3a edició de Barcelona.

Aquest material s’ubica en diferents mòduls de fusta: una combinació de caixes i arxivadors que permeten diferents graus d’exposició dels continguts. També permet la posada en escena d’un sistema que canvia segons l’espai on s’ubica, adoptant així diferents configuracions. S’han tingut especialment en compte els criteris d’accessibilitat aportats, plantejats des d’una mirada àmplia.

Abans que continuï la seva itinerància per les biblioteques de la Diputació de Barcelona, el dilluns 5 de setembre a les 18.30h celebrem un acte de cloenda de la mateixa amb la presència de Joan Closa, gerent de Serveis d’Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni Arquitectònic de la Diputació de Barcelona, com a patrocinadors de la Mostra i de Sandra Bestraten, presidenta de la demarcació de Barcelona del COAC.

 

 

Activitats relacionades

Totes les activitats