Gaudeix de les exposicions amb el nou servei de visites guiades

10/11/2023 El Centre

El Centre Obert d’Arquitectura posa en marxa un nou servei de visites guiades a les exposicions que s’organitzen a la seu de Barcelona. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat d’acostar la cultura arquitectònica a la ciutadania, en línia amb l’esperit del Centre, alhora que es vol posar en valor el gran interès cultural de les exposicions programades i potenciar el coneixement de l’arquitectura.

Així, a partir del proper 18 de novembre s’oferirà, cada dissabte a les 12 h, una visita guiada a l’exposició en curs. Caldrà inscriure’s prèviament i la visita tindrà el següent preu:

·  arquitectes col·legiats: 3€
·  no col·legiats: 6€
·  menors de 12 anys: gratuït

Inscriu-te a les properes visites:

· 27 de gener
· 3 de febrer
· 10 de febrer
Cal omplir un formulari per assistent.

Visites per a grups
Si vols reservar una visita guiada per a un grup de persones (màxim 15), envia un correu electrònic a cultura@coac.net per consultar els horaris i dies disponibles.

Gaudeix de la nova exposició sobre Picasso i descobreix-ne tots els detalls
El COAC se suma a l’Any Picasso amb la mostra ‘Picasso, l’urbanisme i la síntesi de les arts (1946-1979)’, que s’inaugura el 16 de novembre. L’exposició, que serà la primera en oferir el servei de visites guiades, mostra el treball que Pablo Picasso i Carl Nesjar van realitzar a la seu del COAC de Barcelona el 1962: uns esgrafiats, recentment restaurats, que homenatgen la cultura catalana i atorguen una singularitat única a l’edifici, combinant de forma indissoluble art i arquitectura. En aquesta línia, la mostra vol reflexionar sobre la col·laboració entre les dues disciplines, que ha generat grans realitzacions amb protagonistes com Le Corbusier, Matisse, Oiza o Subirachs, entre d’altres.